Muğla'da güvenlik görevlisi başından vuruldu: Hayati tehlikesi sürüyor
- 6 / 1
Muğla'nın Menteşe ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, bir güvenlik görevlisi başından vurulmuş halde bulundu. Olay, Emirbeyazıt Mahallesi'nde yaşandı. Ağır yaralanan güvenlik görevlisi M.Y., ilk müdahalenin ardından daha kapsamlı tedavi için başka bir hastaneye sevk edildi.
- 6 / 2
Edinilen bilgilere göre, M.Y. bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışmaktaydı ve kendisine zimmetli silahla başından vurulmuş olarak bulundu. Durumu fark eden vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundular. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
- 6 / 3
Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından M.Y., Menteşe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, daha kapsamlı bir tedavi için Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yetkililer, şahsın hayati tehlikesinin devam ettiğini belirtti.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 23:20Bilal Sonses, Mimar Sinan Parkı'nda Aydınlılarla bir araya geldi
- 23:12Hürmüz Boğazı krizi için 7 ülke İstanbul'da toplanıyor
- 23:03Küresel piyasalarda gözler Warsh'un Jackson Hole konuşmasında
- 22:54Kadın, ocaktaki yemeği hazırlarken elektrik çarpmasıyla öldü
- 22:45Bursa Büyükşehir Belediyesi, Müşküle’de altyapı ve üstyapı çalışmaları başlattı









