Muğla'da gençler, çamurla ilk buluşmalarında sanatın büyüsünü keşfetti
- 6 / 1
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 'Renkli Rotam Fethiye' projesi kapsamında düzenlenen seramik atölyesinde, gençler hayatlarında ilk kez çamurla çalışarak hayallerini sanata dönüştürdü. Fethiye Gençlik Merkezi tarafından yürütülen bu proje, ikinci etabında gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlamaya devam etti.
- 6 / 2
Atölyeye katılan gençlerin çoğu, profesyonel anlamda ilk kez çamurla çalışma deneyimi yaşadı. Uzman eğitmenlerin rehberliğinde tezgah başına geçen katılımcılar, hayal güçlerini, duygularını ve düşüncelerini çamura şekil vererek ifade etti. Her genç, kendi karakterini yansıtan özgün objeler tasarladı ve etkinlik sonunda birbirinden renkli eserler ortaya çıktı.
- 6 / 3
Fethiye Gençlik Merkezi yetkilileri, projenin başarısından memnuniyet duyduklarını belirterek, 'Renkli Rotam Fethiye' projesiyle gençlerin sosyal, kültürel ve sanatsal gelişimlerini desteklemeyi amaçladıklarını vurguladı. Atölyeler aracılığıyla gençlerin içindeki potansiyeli ortaya çıkarmaya çalıştıklarını ifade eden yetkililer, gençleri üretim odaklı faaliyetlerle buluşturmaya ve projenin farklı etaplarıyla yeni rotalar çizmeye devam edeceklerini açıkladı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor
- 01:39Yurt Dışına Çıkanlar Dikkat: SGK Denetimi Emekliliğinizi Tehlikeye Atabilir!
- 01:29Borsada Fenerbahçe etkisi: Yükseliş yüzde 10'a ulaştı










