Muğla'da aile iletişimi üzerine konferans düzenlendi
- 4 / 1
Muğla, aile kurumunu güçlendirmeye yönelik önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 'İletişim Ailede Başlar' konulu konferans, İletişim Uzmanı Dr. Fatih Akbaba'nın katılımıyla gerçekleştirildi.
- 4 / 2
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilgili kurumların iş birliğiyle düzenlenen organizasyona katılım yoğun oldu. Konferans, sağlıklı bir toplumun ancak sağlıklı aile içi iletişimle kurulabileceği mesajını ön plana çıkardı.
- 4 / 3
Dr. Fatih Akbaba, aile içi iletişimin sadece ev içindeki huzurla sınırlı kalmadığını, bireysel gelişimi ve genel toplumsal yapıyı nasıl şekillendirdiğini çarpıcı örneklerle anlattı. Etkinlik sonunda, aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesi için bu tür eğitim ve farkındalık çalışmalarının devam edeceği mesajı verildi.
- 4 / 4
- 01:19Mevduat faizleri zirvede: 2 milyon TL'nin 32 günlük getirisi dudak uçuklattı!
- 01:09Selahattin Paşalı'nın evliliğinde yasak aşk iddiaları gündemde
- 00:59Sahildeki dev ev, köprüden böyle geçti: Trafik durdu!
- 00:50Turizm sektöründe Greendeks ile sürdürülebilirlik dönemi başladı
- 00:39Avrupa hava yollarından jet yakıtı krizi alarmı: Acil önlem istiyorlar!










