Muğla'da 4 milyar TL'lik spor yatırımı

  • 3 / 1 Muğla'da 4 milyar TL'lik spor yatırımı 0

    Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Muğla'da son üç yılda spora yaklaşık 4 milyar TL yatırım yapıldığını duyurdu. 83 spor projesinin tamamlandığını belirten Vali Akbıyık, devam eden 15 ve ihale aşamasındaki 16 proje ile birlikte toplamda 31 yatırımın sürdüğünü açıkladı.

  • 3 / 2 Muğla'da 4 milyar TL'lik spor yatırımı 1

    Akbıyık, Muğla'nın spor altyapısıyla Türkiye'nin önde gelen illeri arasında yer aldığını vurgulayarak, gençlere yönelik tesislerin artmasının sportif başarıları da olumlu etkilediğini ifade etti. Gençlerin sağlıklı ve özgüvenli bireyler olarak yetişmesinin önemine değinen Vali, sporu bir yaşam biçimi olarak benimsetmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

  • 3 / 3 Muğla'da 4 milyar TL'lik spor yatırımı 2

    Vali Akbıyık, yaptığı açıklamada, 'Bu yatırımlar sadece tesis değil; sağlıklı, özgüvenli, ahlaklı bir gençliğin inşasıdır. Sporu sadece bir yarışma değil, bir yaşam biçimi haline getirmek istiyoruz. Gençliğe yapılan her yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır.' şeklinde konuştu. Ayrıca, spor yatırımlarına destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Muğla milletvekilleri ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.