Muğla'da 3 Orman Yangını Devam Ediyor: Hava Desteği Başladı
- 4 / 1
Muğla'da dün akşam başlayan 7 ayrı yangından 3'ü devam ediyor. Sabah, hava desteğiyle söndürme çalışmaları hız kazandı. Rüzgarın hafiflemesi yangının yayılmasını yavaşlattı.
- 4 / 2
Gece saat 22:15 ile 03:34 arasında 7 farklı noktada orman ve tarım arazilerinde yangın çıktı. 4 yangın kısa sürede söndürülürken, 3'ü sarp arazilerde olduğu için büyüdü. Karanlık nedeniyle sadece karadan müdahale yapılabildi.
- 4 / 3
Orman yangını söndürme ekiplerine gönüllüler ve vatandaşlar destek veriyor. Milas Akkovanlık, Milas Kıyıkışlacık ve Köyceğiz Akköprü Bozburun'da çalışmalar devam ediyor. Akkovanlık'ta 22 arazöz, 7 su tankeri, 4 dozer, 160 personel ve 4 helikopter; Kıyıkışlacık'ta 11 arazöz, 5 su tankeri, 3 helikopter, 2 uçak ve 80 personel; Akköprü'de ise 28 arazöz, 9 su tankeri, 3 dozer, 3 helikopter, 5 uçak ve 170 personel görev yapıyor.
- 4 / 4
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!
- 13:36Muğla'nın kütüphanelerine büyük ilgi: 130 bin kitap ödünç alındı
- 13:26Söke Ovası sular altında kaldı: Binlerce dönüm arazi denize döndü
- 13:16Göztepe, evinde galip gelemiyor: İki aydır 3 puan sevinci yok
- 13:06ABD'den Türkiye'ye tarihi iade: Smyrna'nın kayıp heykeli yuvasına döndü!










