Muğla'da 2025-2026 Adli Yılı başladı
- 6 / 1
Muğla Cumhuriyet Meydanı'nda 2025-2026 adli yılı törenle başladı. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı ve Muğla Barosu, Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak programı başlattı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
- 6 / 2
Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, yaptığı konuşmada yeni adli yılın getirdiği sorumluluklara değindi. Dönmez, salgın hastalıklar, depremler ve diğer felaketlerin milleti derinden yaraladığını, ancak milletin yeniden yeşereceğine inandığını dile getirdi. Başsavcı, adli yılın ülkeye, millete ve yargı camiasına hayırlı olmasını diledi ve meslektaşlarına başarılar temennisinde bulundu.
- 6 / 3
Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Arslan, adaletin milletin temeli ve vicdanı olduğunu vurguladı. Arslan, yargının bağımsızlığının ve tarafsızlığının önemine dikkat çekerek, yargı organlarının görevlerini hukuk devleti ilkelerine ve insan haklarına uygun şekilde yerine getirmesinin en temel öncelik olduğunu belirtti. Muğla Baro Başkanı Levent Akgün ise yeni adli yılın hayırlı olmasını diledi ve avukatlık mesleğinin zorluklarına değindi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!
- 07:28Bafra'da motosiklet kazası: 1 kişi hastaneye kaldırıldı
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!









