Muğla'da 112 Acil Çağrı Merkezi, göç idaresi ile iş birliğini güçlendirdi
- 5 / 1
Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi, 'Tek Numara 112' farkındalık çalışmaları kapsamında İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kurumlar arası koordinasyonu artırdı. Bu ziyaret, vatandaşların acil durumlarda tek bir numara üzerinden hizmet almasını sağlayan sistemin etkinliğini pekiştirmeyi amaçlıyor.
- 5 / 2
İçişleri Bakanlığı çatısı altında hizmet veren iki kurumun bir araya geldiği görüşmede, 112 acil çağrı numarasının kullanımı ve farkındalık faaliyetleri ele alındı. Özellikle yabancı uyruklu bireylerin acil durumlarda sisteme erişimi ve kurumların bu süreçteki ortak çalışma modelleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
- 5 / 3
Ziyaret sonrasında 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, kurumlar arası dayanışmanın kamu hizmet kalitesini artırdığına dikkat çekildi. Açıklamada, 'Aynı bakanlık çatısı altında yürüttüğümüz çalışmaların, kurumlar arası iş birliğini güçlendirerek vatandaş odaklı kamu hizmetine önemli katkılar sunduğuna inanıyoruz' ifadeleri yer aldı. İl Göç İdaresi Müdürü Cihat Gezen ve tüm kurum çalışanlarına teşekkür edildi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 23:20Bilal Sonses, Mimar Sinan Parkı'nda Aydınlılarla bir araya geldi
- 23:12Hürmüz Boğazı krizi için 7 ülke İstanbul'da toplanıyor
- 23:03Küresel piyasalarda gözler Warsh'un Jackson Hole konuşmasında
- 22:54Kadın, ocaktaki yemeği hazırlarken elektrik çarpmasıyla öldü
- 22:45Bursa Büyükşehir Belediyesi, Müşküle’de altyapı ve üstyapı çalışmaları başlattı










