Muğla Büyükşehir’den kitap bağışına büyük destek!
- 3 / 1
Muğla Büyükşehir Belediyesi, 'Muğla Okuyor, Muğla Paylaşıyor' adlı kitap bağış kampanyası sayesinde 5 bin 200 kitap toplamayı başardı.
- 3 / 2
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda başlayan bu kampanya, Muğla genelinde vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi. Toplanan kitaplar, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kütüphanelerinde, ihtiyaç duyan okul ve mahalle kütüphanelerinde değerlendirilecek.
- 3 / 3
Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, bu kampanyanın amacının herkesin kitaba erişimini kolaylaştırmak ve okuma alışkanlığını güçlendirmek olduğunu ifade etti. Başkan Aras, kitap okumanın dijital çağa rağmen önemini koruduğunu vurguladı ve kampanyaya gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini belirtti.
- 03:10Ticaret Bakanlığı'ndan dev piyasa denetimi: 4 ayda 1,1 milyar lira ceza kesildi
- 03:00Euro Bölgesi'nde ekonomik göstergeler alarm veriyor: PMI verileri dibe vurdu
- 02:51Alanya'da uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli yakalandı
- 02:41Elazığ'da sağlık vurgunu: 19 şüpheli adliyeye sevk edildi
- 02:31Merkez Bankası, lirayı korumak için rezervlerini sattı










