Muammer İmat, bodrum katını antika müzesine dönüştürdü
- 6 / 1
Giresun'un Görele ilçesinde yaşayan 53 yaşındaki Muammer İmat, yaşadığı apartmanın bodrum katını adeta bir müzeye dönüştürerek geçmişin izlerini günümüze taşıyor.
- 6 / 2
Çocukluk yıllarında başlayan antika tutkusunu 15 yıldır sürdüren İmat, 1.200'ü aşkın parçadan oluşan koleksiyonuyla ziyaretçilerini zamanda yolculuğa çıkarıyor. Yaklaşık 3 yıl önce bodrum katını düzenleyerek koleksiyonunu sergilemeye başlayan İmat'ın arşivinde; pikap ve plakçalar, kasetçalar, radyolar, fotoğraf makineleri, 80'li ve 90'lı yıllara ait kasetler, yöresel sanatçıların eserleri ve çok sayıda cam obje yer alıyor.
- 6 / 3
İmat, antika tutkusunun gençlik yıllarına dayandığını belirterek, birçok parçayı köy gezilerinde topladığını ifade etti. Ziyaretçilerin eksik olmadığını söyleyen İmat, “Kendim zamanımın büyük bir kısmını burada geçiriyorum. Burada zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum,” dedi. Mahalle sakinlerinden Onur Bektaş ise, “Burası benim en büyük tutkum, her defasında yeni bir şeyler öğreniyor ve keşfediyorum,” şeklinde konuştu.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü









