Minik Ecrin için acil tedavi yolculuğu başladı
- 3 / 1
Muş’un Malazgirt ilçesinde sağlığı kötüleşen 21 aylık Ecrin bebek, hızlı bir şekilde tedavi için gerekli adımlar atıldı.
- 3 / 2
Ecrin, Malazgirt Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirildikten sonra yapılan ilk muayenelerin ardından ileri tetkik ve tedavi amacıyla Van’a helikopter ambulansla nakledildi. Sağlık durumu sürekli izlenen minik Ecrin’in, üst basamak sağlık kuruluşuna sevk süreci hızlandırıldı.
- 3 / 3
Van’daki hastaneye ulaştıktan sonra burada bekleyen uçak ambulansa alınan Ecrin, sağlık ekiplerinin gözetiminde İstanbul’a gönderildi. İstanbul Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaştığında tedavisine hemen başlanması planlanıyor ve sağlık ekiplerinin koordinasyonu sayesinde bu kritik sevk süreci sorunsuz bir şekilde tamamlandı.
- 02:29ABD, savaşta kayıplarını açıkladı: Yaralı sayısı 100'e ulaştı
- 02:19Kilisede 'altın mucizesi': Sunağın altından çıkan miras, 7 asırlık yapıyı kurtardı
- 02:10Eski halı söküldü, altında servet çıktı!
- 01:59Yunanistan dev füze hamlesi: Türkiye'nin F-35 planları gölgesinde İsrail'den 3 milyarlık alım!
- 01:49Erbil'de art arda patlama sesleri: İran saldırıları sürüyor











