Milli Takım Dünya Kupası'nda, Getir'den taraftara özel coşkulu kampanya!
- 3 / 1
Milletçe kenetlendiğimiz bir heyecan dorukta: Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası'nda! Bu büyük coşkuyu paylaşmak ve taraftar deneyimini zirveye taşımak için Getir, 'Taraftarın Taraftarı' sloganıyla yepyeni bir reklam kampanyası ve yenilikçi uygulamalarla karşımızda.
- 3 / 2
Futbolun '12. adamı' olan taraftarların sesinden ilham alan Getir, bu kez '13. Adam' rolünü üstleniyor. Marka, maç heyecanını paylaşarak, taraftarların her türlü ihtiyacını düşünerek ve maç deneyimini daha da zenginleştirerek bu özel rolü üstleniyor. Reklam filmlerinden uygulama içi sürprizlere, özel kampanyalardan ödüllü yarışmalara kadar Getir, turnuva boyunca ekranlarda, radyolarda ve dijital platformlarda futbolseverlerle iç içe olacak.
- 3 / 3
FIFA'nın bu yıl ilk kez reklam yayınlarına açtığı iki dakikalık su molaları, Getir için eşsiz bir fırsat sunuyor. Marka, bu özel zaman dilimlerinde yeni reklam filmi ve 'Cevapla Kazan!' interaktif oyunuyla futbolseverlere ulaşacak. Ekranda beliren QR kodunu okutarak soruları yanıtlayan şanslı taraftarlar, indirimler ve çeşitli hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Kampanyanın ruhunu yansıtan özel taraftar marşı da reklam filminin duygusal yoğunluğunu artıracak unsurlardan biri olarak öne çıkıyor. Milli Takım'ın D Grubu maçlarının sabah saatlerinde oynanacak olması nedeniyle Getir, sabah saatlerinde sipariş verecek taraftarlar için kahvaltılık ürün kampanyaları, simit hediyeleri ve indirim kuponları gibi özel avantajlar sunarak maç öncesi hazırlıkları kolaylaştıracak. Turnuva boyunca uygulama içinde yer alacak uluslararası lezzet önerileri ve futbol temalı seçkilerle Getir, Dünya Kupası heyecanını gün boyu canlı tutacak.
- 01:11Trump'tan İran'a misilleme tehdidi: 'Fena halde pataklayacağız
- 01:01İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den şaşırtan başarı: Siparişlere yetişemiyor!
- 00:51Elon Musk'tan büyük enerji hamlesi: Güneş enerjisiyle Teksas'ın ihtiyacını karşılayacak
- 00:41ABD komutanını çileden çıkaran cep telefonu tehlikesi: Askerler dikkat!
- 00:31Plajlarda sandviç polisi: Tatilciler ve işletmeler arasında çatışma










