Milas'ta alabora olan tekneden 2 çocuk sağ kurtarıldı

  • 4 / 1 Milas'ta alabora olan tekneden 2 çocuk sağ kurtarıldı 0

    Muğla'nın Milas ilçesi Ören açıklarında alabora olan bir teknede kaybolan iki çocuk, başarılı bir arama kurtarma operasyonu sonucu sağ olarak kurtarıldı. Nefes kesen anlar, güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, çocukların kayalıklar üzerinde yardım bekledikleri ve Sahil Güvenlik ile AFAD ekiplerinin dikkatli bir şekilde yaklaşarak onları kurtardıkları açıkça görülüyor.

  • 4 / 2 Milas'ta alabora olan tekneden 2 çocuk sağ kurtarıldı 1

    Sekiz kişinin bulunduğu teknenin batmasının ardından başlatılan arama-kurtarma çalışmalarına, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı helikopter, botlar, dalış timleri ve İHA katıldı. Sahil Güvenlik İHA'sı tarafından tespit edilen iki çocuk, botlarla bölgeye yönlendirilen ekipler tarafından kurtarıldı.

  • 4 / 3 Milas'ta alabora olan tekneden 2 çocuk sağ kurtarıldı 2

    Kurtarılan iki çocuğun ve diğer altı kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Sağlık ekiplerinin hazır beklediği ambulanslarla hastaneye sevk edilen kazazedelerin kontrollerinin ardından taburcu edilecekleri bildirildi.

  • 4 / 4 Milas'ta alabora olan tekneden 2 çocuk sağ kurtarıldı 3