Midesinde uyuşturucu taşıyan şüphelilerden 3'ü cezaevine gönderildi
- 3 / 1
Kastamonu'da gerçekleştirilen başarılı bir operasyonda, midesinde uyuşturucu taşıyarak ülkeye sokmaya çalışan bir şüpheli ve ona yardım edenler yakalandı. Operasyon sonucunda 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 3 / 2
İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube müdürlüklerinin ortak çalışmasıyla, Azerbaycan'dan İran üzerinden Türkiye'ye metamfetamin sokmaya çalışan bir şüpheli belirlendi. Şüphelinin, 33 paket halinde toplam 258,31 gram metamfetamini yutarak ülkeye soktuğu tespit edildi. Takibe alınan şüphelilerin içinde bulunduğu araç, Kastamonu il girişinde durduruldu.
- 3 / 3
Araçta, şüphelilerin üzerlerinde ve belirlenen 3 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda, yutma yöntemiyle ülkeye sokulan 258,31 gram metamfetaminin yanı sıra, dışkı yoluyla çıkarılan 7 poşet içinde toplam 20,73 gram metamfetamin ve 0,10 gram kannabinoid maddesi ele geçirildi. Operasyonda, uyuşturucu maddeleri yurt dışından getiren yabancı uyruklu A.S. ile ona yardım eden O.A., S.A., D.K., E.T. ve B.A. gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden S.A., B.A. ve O.A. tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
- 22:26Okyanusun dibinde 82 yıldır bekleyen 2,2 tonluk altın: Kurtarma hayal mi oluyor?
- 22:17Hong Kong'un dev tesisi günde 340 milyon litre deniz suyunu içme suyuna dönüştürüyor
- 22:08Dağın karnında mucizevi buluşma: 278 metrelik dev barajın en çetrefilli engeli aşıldı
- 21:59Bandırma'da anız yangını kontrol altına alındı
- 21:50Kuveyt hava sahasında şok! İki balistik füze engellendi, gözler İran'da











