Mersin yaylasında baraka alevlere teslim oldu: Kül oldu!
- 4 / 1
Mersin'in Erdemli ilçesinde, ilçe merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıktaki yayla bölgesinde yürek burkan bir olay yaşandı. Aydınlar Mahallesi Avgadı Sokak'ta bulunan bir baraka ev, henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangında tamamen küle döndü.
- 4 / 2
Edinilen bilgilere göre, iki katlı müstakil bir evin hemen yanındaki baraka evde başlayan alevler, kısa sürede büyüdü. Çevredeki duyarlı vatandaşlar, dumanları fark edince hemen harekete geçerek yangına su hortumlarıyla müdahale etmeye çalıştı ve aynı zamanda itfaiye ekiplerine haber verdi. Ancak alevlerin kontrol altına alınması güçleşti.
- 4 / 3
Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, alev alev yanan baraka evin söndürülmesi için yoğun bir çaba sarf etti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, baraka ev kullanılamaz hale gelerek tamamen yandı. Ekipler, yangının tamamen söndüğünden emin olmak ve olası riskleri ortadan kaldırmak için soğutma çalışmalarını titizlikle yürüttü. Yangının çıkış nedenine ilişkin incelemeler ise devam ediyor.
- 4 / 4
- 04:19İnsan hatası çölde sıra dışı bir gayzer yarattı
- 04:09Black Rock Çölü'nde insan hatası sonucu gayzer oluştu
- 04:00Bodrum Dereköy’de yangın paniği: Alevler evlere sıçradı
- 03:59İspanya'da 52 yıl önce salınan yengeçler ekosistemi tehdit ediyor
- 03:49Dondurma tadımcısı arayan marka, Türkiye'den de başvuru kabul edecek










