Menemen'de halk aşıklarından muhteşem kültür gecesi
- 5 / 1
Menemen Belediyesi, Anadolu'nun köklü aşıklık geleneğini yaşatmak amacıyla unutulmaz bir Aşıklar Gecesi düzenledi. Bu özel geceye 12 aşık ve ozan katılarak, saz ve söz ile muhteşem eserler seslendirdi.
- 5 / 2
Menemen Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Menemen Kaymakamı Vedat Yılmaz ve diğer siyasiler ile çok sayıda Menemenli katıldı. Gece, 12 aşık ve ozanın sahne almasıyla renklendi. Aşık Mehmet Divanoğlu, Aşık Ali Rıza Ezgi, Aşık Celal Bulut gibi isimler, dinleyicilere duygusal anlar yaşattı.
- 5 / 3
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, etkinlikte yaptığı konuşmada, gelenek ve göreneklerin önemine vurgu yaparak, bu tür programların devam etmesi gerektiğini ifade etti. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan da, kültürel değerlerin yaşatılmasının önemine dikkat çekti. "Toplumlar kökleriyle bağını koparamaz," diyen Pehlivan, bu tür etkinliklerin şehirlerin büyümesi için gerekli olduğunu belirtti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 20:05Akhisar'da 27 yıllık taşkın sorununa çözüm
- 19:55Sandıklı'da dördüncü kattan düşen kadın yaşamını yitirdi
- 19:46İskenderiye Feneri için 80 tonluk bloklar sudan çıkarıldı
- 19:36Güney Afrika'da 2000 ev, güneş enerjisi sistemiyle elektrik hizmeti alıyor
- 19:26Bilecik yolunda karavan devrildi, 1 kişi yaralandı










