Menderes'te oyun oynayan iki çocuk akıntıya kapıldı
- 6 / 1
Aydın'ın İncirliova ilçesinde, Büyük Menderes Nehri'ne giren iki çocuk akıntıya kapılarak kayboldu. 15 yaşındaki Eda Kurtulmuş'un cansız bedenine ulaşıldı, 11 yaşındaki Şahin Özdağ'ı ise arama çalışmaları devam ediyor.
- 6 / 2
Olay, 18 Temmuz günü saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Çocuklar, piknik yapmak için giden kalabalık bir grup içinde serinlemek ve oyun oynamak amacıyla nehre girdi. Nehirde top oynayan çocuklardan biri kendi imkanlarıyla sudan çıkmayı başardı, ancak 11 yaşındaki Şahin Özdağ ile 15 yaşındaki Eda Kurtulmuş gözden kayboldu.
- 6 / 3
İhbar üzerine olay yerine AFAD, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, 112 Acil Sağlık ekipleri, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri ve İzmir Deniz Liman Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler sevk edildi. Eda Kurtulmuş'un cansız bedenine, dalgıçların 21 saatlik bir aramanın ardından ulaşıldı. Eda'nın cenazesi sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi, Şahin Özdağ'ı bulmak için arama çalışmaları ise devam ediyor.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 15:32Dolar durdurulamaz yükselişte: Dünya devlerinden Türkiye için karamsar senaryolar!
- 15:23Modaya uygun burun estetiği revizyon gerektirebilir
- 15:12Burdur'da yürekler ağızlara geldi: Hafif ticari araç tarlaya uçtu, 3 yaralı!
- 15:03Sinemaseverler için bu hafta vizyona girecek filmler belli oldu
- 15:02Lavanta kokusuyla uyanan gençler, toprağın sırlarını öğreniyor











