Mehmetçik sınır hattında bayram coşkusunu yaşadı
- 8 / 1
Hakkari'nin Derecik ilçesindeki Irak sınırında bulunan Duye Yaşam Alanı'nda görevli kahraman Mehmetçik, vatan nöbeti sırasında Kurban Bayramı'nın coşkusunu doyasıya yaşadı.
- 8 / 2
7 Ekim 2025 tarihinde 1'inci Hudut Tugayı 1'inci Hudut Tabur Komutanlığı tarafından kurulan Duye Yaşam Alanı'nda, askerler ailelerinden uzakta olmalarına rağmen bayram geleneğini eksiksiz yerine getiriyor. Komutanları ve silah arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayram mutluluğunu paylaşan kahramanlar, vatan savunmasında elleri tetikte duruyor.
- 8 / 3
Bayram sevincini yaşarken aynı zamanda sınır güvenliğini sağlamak amacıyla keşif ve gözetleme faaliyetlerini de sürdüren Mehmetçikler, sorumluluğundaki modüler beton duvar sistemiyle güvenliği artırıyor. 1'inci Hudut Bölük Komutanı Üsteğmen Gökhan Korkmaz, Duye Yaşam Alanı'nın terörist ve kaçakçı geçişlerini engellemek amacıyla kritik bir noktada konuşlandırıldığını vurguladı.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 03:55Çin uzay yarışında dev adım: Roketlerini geri indirmeyi başardı!
- 03:45Burdur'da çeşmeye zarar veren gençlere idari yaptırım uygulandı
- 03:35Manifest konserinde Hilal'in sağlık sorunu: Sahne yarıda kesildi, hayranlar endişeli
- 03:26İHAKUT ve AFAD, afet yönetimi için önemli bir protokol imzaladı
- 03:15Yangın alarmı: Sıcaklar artıyor, tehlike kapıda!











