Mehmet Akif ve Milli Mücadele ruhu gençlerle Sarıgöl'de canlandı!
- 5 / 1
Sarıgöl'de dört lisenin katılımıyla düzenlenen 'Korkma! Gençliğin Ruhu Burada' temalı bilgi yarışması, Atatürk Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yarışmada öğrenciler, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, eserleri ve Milli Mücadele dönemine dair bilgilerini sergilediler.
- 5 / 2
Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, yarışmanın amacının öğrencilerin milli ve manevi duygularını güçlendirmek, Mehmet Akif Ersoy'un düşünce dünyasını tanıtmak ve İstiklal Mücadelesi'nin ruhunu genç nesillere aktarmak olduğunu belirtti. Bakanlık tarafından düzenlenen bu yarışmanın, gençlerin milli değerlerle bağ kurmasında önemli bir rol oynadığını vurguladı.
- 5 / 3
Yarışmaya katılan dört lise öğrencileri, Mehmet Akif Ersoy'un yaşamı, eserleri ve Milli Mücadele'ye dair soruları başarıyla yanıtladı. Büyük bir heyecan ve coşku içinde geçen mücadele sonucunda, Milli Egemenlik Çok Programlı Anadolu Lisesi ilçe birincisi olarak Manisa'daki finallere katılma hakkı kazandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırak, tüm öğrencilere ve onları yetiştiren öğretmenlere teşekkür ederek, finallerde başarılar diledi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 10:23Bursa'daki fabrika yangınının bilançosu havadan görüntülendi
- 10:13Kanser araştırması TEKNOFEST'te ödül aldı
- 10:03Yunusoğlu İnşaat, Urla'da 100 milyon dolarlık yaşam projesi başlattı
- 09:58ÇETİNSOY’DAN ÇAĞRI: “SESSİZ KULLARIN ÇIĞLIĞI İÇİN ARTIK SOMUT ADIM ATILMALI”
- 09:53Fehmarnbelt Tüneli'nde dev beton eleman deniz dibine indirildi











