Marmaris cip safari araçlarına alkollü sürücü şoku
- 3 / 1
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, özellikle yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği cip safari turları düzenleyen araçlara yönelik yapılan trafik denetimleri, sürpriz bir olayla sonuçlandı.
- 3 / 2
Marmaris Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, Asparan mevkisinde geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi. Bu denetimlerde, turizm sezonunun başlamasıyla birlikte artan cip safari araçlarının sürücü belgeleri ve genel trafik kurallarına uyumu titizlikle incelendi. Yaklaşık 75 cip ve sürücüsünün kontrol edildiği uygulamada, sürücülerin ehliyet ve ruhsatları mercek altına alındı.
- 3 / 3
Yapılan kontroller sırasında, 3 aracın gerekli belgelere sahip olmadığı tespit edildi. Ancak en dikkat çekici bulgu, bir cip safari sürücüsünün alkollü araç kullandığının belirlenmesiydi. Bu durum üzerine, alkollü olduğu saptanan sürücünün ehliyetine derhal el konuldu. Ayrıca, bu sürücünün çalıştığı turizm firmasına da ciddi bir idari para cezası kesildiği öğrenildi. Marmaris Bölge Trafik İstasyon Amirliği, turizm sezonu boyunca denetimlerin hız kesmeden devam edeceğini vurgulayarak, tüm sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.
- 14:46Altın fiyatları rekor kırıyor: Borcu olanlar telaşlı, birikimi olanlar seviniyor
- 14:37Desa, yeni şirketi Nuera ile biomateryal alanında atılım yapıyor
- 14:27Manisa'da tüfekle oyun faciası: 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
- 14:17Guam Adası'nda yılanları yok etmek için 2000 ölü fare havadan bırakıldı
- 14:08Yangın Felaketinin Ardından O Şehirlerde Yaralar Sarılıyor: 92 Yapı Ağır Hasarlı










