Manisa yollarına 33 bin metre oto korkuluk yapılıyor

  • 4 / 1 Manisa yollarına 33 bin metre oto korkuluk yapılıyor 0

    Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehir genelindeki yol güvenliğini artırmak ve olası kazalarda riskleri minimize etmek amacıyla kapsamlı bir oto korkuluk montajı projesi başlattı. Bu proje çerçevesinde toplamda 33 bin metre oto korkuluk yerleştirilmesi hedefleniyor.

  • 4 / 2 Manisa yollarına 33 bin metre oto korkuluk yapılıyor 1

    Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, teknik değerlendirmeler sonucunda oto korkuluk ihtiyacı tespit edilen kritik yol kesimlerinde çalışmalara hız verdi. Özellikle araçların kontrolden çıkması durumunda tehlike yaratabilecek noktalara odaklanılarak yol güvenliğinin üst düzeye çıkarılması amaçlanıyor. Bu bölgeler belirlenirken yolun coğrafi yapısı, arazi koşulları, yükseklik farkları ve genel trafik güvenliği gibi unsurlar titizlikle göz önünde bulunduruluyor.

  • 4 / 3 Manisa yollarına 33 bin metre oto korkuluk yapılıyor 2

    Proje kapsamında Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Çatalköprü ve Kayrak mahallelerindeki yollarda ilk oto korkuluk montajları gerçekleştirildi. Belirlenen ihtiyaçlar ve önceliklendirme doğrultusunda, çalışmaların önümüzdeki süreçte il genelindeki farklı güzergahlarda da devam edeceği açıklandı.

  • 4 / 4 Manisa yollarına 33 bin metre oto korkuluk yapılıyor 3