Manisa'nın yüksek kesimleri beyaza büründü, kartpostallık görüntüler oluştu
- 4 / 1
Manisa'nın Demirci ilçesinde, sabah saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde etkili olan mevsimin ilk kar yağışı, doğayı beyaz bir örtüyle kapladı. Sarıçayır Kamp Merkezi, Türkmen Tepe Mevkii ve 1470 rakımlı Akçakertik mevkisinde yoğunlaşan kar, ilçenin yaylalarında kartpostallık manzaralar yarattı.
- 4 / 2
Kar yağışının ulaşımı olumsuz etkilememesi için Karayolları ekipleri, Demirci-Simav karayolunda kar küreme ve tuzlama araçlarını hazır halde bekletiyor. Yetkililer, özellikle yüksek kesimlere çıkacak sürücülerin dikkatli olmaları ve hava şartlarını takip etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.
- 4 / 3
Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle birlikte Sarıçayır mevkisine çıkarak beyaz örtüyle kaplanan doğada hatıra fotoğrafları çektirdi. Drone ile havadan görüntülenen bölge, Demirci'nin kış mevsimindeki doğal güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
- 4 / 4
- 19:04Bursa itfaiyesi, Haziran ayında 2 bin 749 olaya müdahale etti
- 18:55Elazığspor şampiyonluk için sahaya iniyor: Hazırlıklar başlıyor
- 18:46Aksakallı, şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti: '15 Temmuz, tarihi bir dönüm noktasıdır
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!
- 18:23Milas'ta orman yangınına müdahale devam ediyor











