Manisa'da MASKİ, sel riskine karşı hızlı temizlik çalışmaları yaptı
- 6 / 1
Manisa'da şiddetli yağışların ardından Kırtık Deresi'nde meydana gelen tıkanıklık, MASKİ ekipleri tarafından hızlı bir şekilde giderildi.
- 6 / 2
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde taşkın riskini azaltmak için yürüttüğü dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Şehzadeler ilçesinde 6 mahalleyi doğrudan etkileyen Kırtık Deresi'nde kapsamlı bir temizlik yapıldı. Geçtiğimiz hafta temizlenen dere yatağı, son yağışların ardından evsel atıklar ve molozlarla yeniden tıkanma riskiyle karşı karşıya kaldı.
- 6 / 3
İhbar üzerine hızlı bir şekilde harekete geçen MASKİ ekipleri, su akışını engelleyen unsurları temizleyerek dereyi güvenli hale getirdi. MASKİ Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Günay, dere yataklarındaki temizlik ve ıslah çalışmalarının titizlikle sürdüğünü belirtti. Günay, "Kırtık Deresi 6 mahallemiz için kritik öneme sahip. Ekiplerimizi hızla sevk ederek gerekli müdahaleyi yaptık" dedi. Turgut Özal Mahallesi Muhtarı İsmet Bakşi ise çevre temizliğine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, MASKİ ekiplerinin hızlı müdahalesine teşekkür etti. Vatandaşlara, dere yataklarına moloz ve çöplerin atılmaması konusunda uyarılarda bulundu.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 15:18TOKİ, 64 ildeki konut kampanyasında satışlara başlıyor
- 15:08Beyrut'a İsrail Saldırısı: Ateşkes Bitti mi, 29 Belde Tahliye Ediliyor Mu?
- 14:58Türk dizileri, küresel pazarda nasıl öne çıkıyor?
- 14:48Çiftçinin kara gün dostu mu, düşmanı mı? TMO alım fiyatları tepki çekti!
- 14:39Başkan Durgut ve Kaymakam Yayabaşı, ailelerle sıcak bir buluşma gerçekleştirdi










