Manisa'da 23 yıllık başkanlık dönemi sona erdi
- 6 / 1
Manisa Motorlu Araçlar Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu’nda, 23 yıldır başkanlık görevini sürdüren Ahmet Ülke, rakibi Murat Ateşbudak karşısında seçimi kaybetti.
- 6 / 2
Seçim sonucunda Murat Ateşbudak, 281 oy alarak odanın yeni başkanı seçilirken, mevcut başkan Ahmet Ülke 213 oyda kaldı. Genel kurul, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Divan başkanlığını MESOB Başkanı Hasan Geriter üstlendi ve bu tür genel kurulların esnaf ve sanatkarlar için önemli olduğunu vurguladı.
- 6 / 3
Başkan adayı Ahmet Ülke, seçimlerin Manisa sanayi esnafı için hayırlı olmasını dilerken, Murat Ateşbudak da, "Yapılması gereken çok iş olduğunu biliyorum. Sizlerin de desteğiyle sanayi esnafı adına bu işleri hayata geçirmek için söz veriyorum" dedi. Genel kurul sonunda, yeni yönetim kurulu da belirlendi. Başkan Murat Ateşbudak’ın yönetiminde Feridun Burlu, Gökhan Soyutemizler, Serkan Türker, Bekir Tutal, Fatih Gürel ve Berk Demirbilek yer aldı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 16:13Denizli'de narkotikle mücadele zirvesi yapıldı
- 16:04CHP'li Güç'e AK Partili Saygılı'dan sert yanıt: Bankamatik memurları ve sel feryadı!
- 15:54Rektör Kibar, gençlerin kariyerine yön vermeye çağırdı
- 15:44İzmir'de dehşet anları! İnşaat vincinin parçası işçilerin üzerine düştü, 3 yaralı!
- 15:34Ankara'da çocuk bıçaklama olayı: Yaralı hastaneye kaldırıldı










