Manavgat'ta yaz temizliği: Çöp konteynerleri gece dezenfekte ediliyor
- 3 / 1
Manavgat Belediyesi, yaz aylarındaki nüfus artışı ve sıcak hava nedeniyle temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kent merkezi ve turistik bölgelerdeki çöp konteynerleri, gece saatlerinde basınçlı su ve özel temizlik ürünleriyle dezenfekte ediliyor.
- 3 / 2
Antalya'nın Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, artan nüfus yoğunluğu ve sıcak hava nedeniyle şehir genelinde temizlik çalışmalarına hız verdi. On binlerce yerli ve yabancı turistin de etkisiyle, kent merkezi ve turistik bölgelerdeki çöp konteynerleri ile çöp toplama noktalarında yoğun bir temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yürütülüyor. Ekipler, kötü koku, bakteri ve haşere oluşumunu önlemek için çöp konteynerlerini ve çevrelerini basınçlı su ve özel temizlik ürünleriyle yıkayarak detaylı dezenfekte ediyor.
- 3 / 3
Temizlik çalışmaları, yaya ve araç trafiğinin daha az olduğu gece saatlerinde gerçekleştirilerek vatandaşların günlük yaşamını etkilemiyor. Manavgat Belediyesi Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, 'Manavgat, yaz aylarında nüfusu katlanan bir turizm kenti. Bu yoğunluk, temizlik ihtiyacını da artırıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, halk sağlığı ve çevre temizliği açısından büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Tüm vatandaşlarımıza temiz ve sağlıklı bir kent sunmak için çalışıyoruz.' dedi.
- 16:02Zaragoza'da yer altındaki enerji kaynağı: Buzdolabı etkisi yaratan jeotermal sistem
- 15:54Danimarka ve Almanya, denizaltından dev bir köprüyle adeta birleşiyor: Ulaşım devrimi yolda!
- 15:48Dolandırıcıların hedefi: Şüpheli telefon aramaları artışta
- 15:40Türkiye'nin 'Mavi Vatan' hamlesine Yunanistan'dan şok yanıt: Deniz parkları projesi masada!
- 15:33Kandıra'da yol yenileme ihalesi için geri sayım başladı








