Malatya'da yem makinesine düşen Hasan Şahin hayatını kaybetti
- 4 / 1
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yaşanan acı bir olayda, 62 yaşındaki Hasan Şahin, yem makinesine düşerek hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Tohma Mahallesi'nde meydana geldi.
- 4 / 2
Hayvanlarına yem vermek için ahıra giren Şahin, çalışır durumdaki yem makinesine düştü. Aile bireylerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Şahin'i Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Şahin kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.
- 4 / 3
Hasan Şahin'in vefat haberini alan yakınları hastane önünde büyük üzüntü yaşarken, sinir krizi geçirenler oldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Şahin'in cenazesi, otopsi işlemleri için adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- 4 / 4
- 01:21Siber Suçlar Ağını Sardı: 26 Milyar TL'lik Yasadışı Bahis Operasyonunda 158 Gözaltı!
- 01:11SpaceX halka arz sürecini başlattı, Musk kontrolü elinde tutacak
- 01:01Dev maden tesisi, 7 bin tonluk ağırlığıyla tek parça halinde 'mucize' gibi taşındı!
- 00:52Ferdi Zeyrek’in ölümüne ilişkin dava, ek bilirkişi raporu bekleniyor
- 00:42Bayram çikolatası lüks oldu: Emekli ikramiyesi sadece 3 kilo ediyor!









