Malatya'da intihar girişimi! Kadın polislerin anlık müdahalesiyle kurtarıldı
- 4 / 1
Malatya'da meydana gelen olayda, elindeki tabancayı başına dayayarak intihar girişiminde bulunan bir kadın, polis ekiplerinin ani müdahalesiyle son anda kurtarıldı.
- 4 / 2
Olay, saat 16.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Abdulgaffar Mahallesi Kesriklioğlu Sokak'ta gerçekleşti. Ailevi sorunlar yaşadığı iddia edilen bir kadın, elindeki silahla intihar eylemi gerçekleştirmeye çalıştı. Duyarlı vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi ve olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi.
- 4 / 3
Polis ekipleri, kadını sakinleştirmek ve ikna etmek için çaba sarf etti. Ancak kadın, Hasanbey Caddesi'ne doğru hareket etmeye başladı. Bu sırada güvenlik önlemleri gereği cadde trafiğe kapatıldı. Kadının kısa bir anlık dikkatsizliğinden faydalanan polis ekipleri, hızla müdahale ederek silahı kadının elinden aldı ve durumu kontrol altına aldı. Olayın ardından kadın, gerekli işlemler için polis merkezine götürüldü.
- 4 / 4
- 12:48Taksicilerden Bisicap uygulamasına sert tepki: 'Baskı ve karmaşa yaratıyor
- 12:38Milli Mücadele'nin manevi önderi Ahmet Hulusi Efendi dualarla anıldı
- 12:29İstanbul'da dev kruvaziyer yoğunluğu havadan görüntülendi
- 12:18Ummahan Korkut davasında gerekçeli karar açıklandı
- 12:15Muğla'da öğrencilere çevre bilinci eğitimi verildi










