Limak'ın 50. yılı konserinde mühendis kızlar için destek sağlandı
- 5 / 1
Limak Filarmoni Orkestrası, 50’nci yıl etkinlikleri kapsamında 22 Ağustos’ta Bodrum Antik Tiyatro’da geleneksel yaz konserini gerçekleştirdi.
- 5 / 2
Orkestraya, ünlü tenor Murat Karahan ve soprano Tamara Radjenovic eşlik etti. Şef Darko Butorac yönetimindeki konser, iş ve sanat dünyasından birçok davetliyi bir araya getirerek büyük ilgi gördü. Sanatçılar, performanslarıyla izleyicilerden uzun süre ayakta alkış aldı.
- 5 / 3
Konserin bilet gelirleri, Limak Vakfı'nın Türkiye’nin Mühendis Kızları programına bağışlanarak kadın mühendislik öğrencilerine destek sağlanacak. Limak Şirketler Grubu ve Limak Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, bu etkinliği geleceğe yönelik bir fırsat olarak nitelendirerek, “Sanat, insanları bir araya getirir ve ilham verir” dedi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 16:48Bodrum'da silahlı çatışma sonrası operasyon yapıldı
- 16:38Muğla Teknoloji Koleji, uluslararası bilim yarışmasında finale yükseldi
- 16:29Bodrum Cup komitesi Muğla Valisi'ni ziyaret etti
- 16:19Fethiye Babadağ'da yamaç paraşütü kazasında bir kişi hayatını kaybetti
- 16:10Şampiyon pehlivan Kadir Buğra Dikik, Muğla Valisi'ni ziyaret etti











