Ladik'te duygu yüklü anma: Şehit polis memuru Emre Albayrak'ın adı otobüs durağına kazındı
- 3 / 1
Samsun'un Ladik ilçesinde, daha önce bir otobüs durağını Samsunspor renklerine boyayan Kaman ailesi, bu kez şehit Polis Memuru Emre Albayrak'ın babaevine giden yoldaki otobüs durağını şehidin anısına kırmızı-beyaza boyayıp, durağa şehidin ismini yazdı.
- 3 / 2
Geçtiğimiz günlerde ilçede bakımsız bir durağı kendi imkanlarıyla Samsunspor renklerine boyayan Kaman ailesi, bu kez de şehit Polis Memuru Emre Albayrak'ın babaevine giden yoldaki durağı boyadı. Melisa Kaman, eşi Ufuk Kaman ve 5 yaşındaki oğulları Ragnar Asil Kaman'ın kırmızı-beyaz renklere boyadığı durak, şehidin portresinin ve isminin işlenmesiyle de anlam kazandı.
- 3 / 3
Çalışmayı fark ederek Kaman ailesini ziyarete gelen şehidin amcası gazi Polis Memuru Şaban Albayrak da ufak dokunuşlarda bulunarak, aileye bu girişim için kolay gelsin dileklerinde bulundu. Çalışmanın 1 hafta sürdüğünü söyleyen Melisa Kaman, "Tamamen ailecek kendi bütçemiz ve emeklerimizle yaptık. Çalışmalar sırasında şehidimizin amcası da ziyaretimize gelip, halimizi hatırımızı sordu. Kendisi de boyayarak katkıda bulundu, 'Emre' yazısına dokunuşlar yaptı." dedi.
- 21:08Kaymakam Fatih Genel, 10 yıllık birikimini 'Az daha çoktur' kitabıyla taçlandırdı
- 20:5925 yıla kadar ışık veren fener devrim yarattı
- 20:50Bursa'da korkunç kaza: Sara nöbeti geçiren sürücü bariyerlere daldı, 2 yaralı!
- 20:40Sakarya, Kütahya Belediyesi'ni konuk etmeye hazırlanıyor
- 20:31ManisaKart'a yeni işlem noktası: Vatandaşlar artık daha rahat!










