Kütahya Galatasaraylılar Derneği, kamu kurumlarına nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi

  • 4 / 1 Kütahya Galatasaraylılar Derneği, kamu kurumlarına nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi 0

    Kütahya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Uğur Kırdar, derneğin yeni yönetim kurulunun Kütahya'daki kamu kurumları ve önemli paydaşlara bir dizi nezaket ziyareti düzenlediğini açıkladı.

  • 4 / 2 Kütahya Galatasaraylılar Derneği, kamu kurumlarına nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi 1

    Kırdar'ın verdiği bilgilere göre, ziyaret programı kapsamında Kütahya Valisi Musa Işın, Hava Tugayı Komutanı Mustafa Baş, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Esin Güral Argat, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Ahmet Tekin, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Süleyman Kızıltoprak, Kütahya İl Emniyet Müdürü Osman Elbir ve Kütahya İl Jandarma Komutanı Vedat Kültür ile bir araya gelindi.

  • 4 / 3 Kütahya Galatasaraylılar Derneği, kamu kurumlarına nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi 2

    Ziyaretlerde, derneğin faaliyetleri ve hedefleri hakkında kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca Kütahya'da hayata geçirilmesi planlanan sosyal, kültürel ve sportif projeler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

  • 4 / 4 Kütahya Galatasaraylılar Derneği, kamu kurumlarına nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi 3

    Dernek Başkanı Uğur Kırdar, şehirdeki tüm kurum ve paydaşlarla iş birliği içinde hareket ederek toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi ve Galatasaraylılık kültürünü Kütahya'da en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını ifade etti. Kırdar, ziyaretlerin sonunda kendilerini kabul eden tüm kurum ve yetkililere gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti.