Kütahya'da kask takmayan ve ehliyetsiz sürücülere geçit yok!
- 3 / 1
Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, kent merkezinde motosiklet sürücülerine yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Bu uygulamalarla birlikte, trafikte can güvenliğini sağlamak ve olası kazaları önlemek hedeflendi.
- 3 / 2
Uygulama kapsamında, motosiklet sürücülerinin kask takıp takmadığı, geçerli sürücü belgelerinin olup olmadığı ve diğer gerekli koruyucu ekipmanları kullanıp kullanmadıkları titizlikle incelendi. Ekipler, sürücülere aynı zamanda güvenli sürüş teknikleri hakkında da bilgiler vererek bilinçlendirme çalışmalarına imza attı.
- 3 / 3
Yetkililer, özellikle motosiklet kazalarında koruyucu ekipmanların, alınan yaralanmaların şiddetini azaltmadaki kritik rolüne vurgu yaptı. Yapılan açıklamalarda, kask kullanımının, olası bir kaza anında ölümcül sonuçları engellemede veya ciddi yaralanma riskini önemli ölçüde düşürmede hayati bir öneme sahip olduğu belirtildi. İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların can ve mal güvenliğini koruma gayesiyle bu denetimlerin aksatılmadan devam edeceğini bildirdi. Sürücülerden trafik kurallarına tam uyum sağlamaları, zorunlu ekipmanları eksiksiz kullanmaları ve sürüş esnasında azami dikkat göstermeleri talep edildi.
- 18:57Bölge alarma geçti: Çin'in nükleer denizaltısından balistik füze denemesi!
- 18:50Fosil sanılıyordu ama canlı çıktı: Çölün ortasında gizli yaşam
- 18:42Dört hata ehliyeti uçuruyor: Aday sürücüler dikkat!
- 18:35ABD, Çin'e karşı 1.850 kilometre menzilli füze projesini başlattı
- 18:28Kurt saldırılarına karşı koyunlara çivili zırh: Çözüm mü, işkence mi?











