Kütahya'da eğitim projeleri tanıtıldı: Gediz ve Simav'daki öğretmenler bilgilendirildi
- 5 / 1
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi, Gediz ve Simav ilçelerinde öğretmenlere ve okul yöneticilerine yönelik tanıtım toplantıları düzenledi. Bu toplantılarda, '43 Adım' Projesi ile Avrupa Birliği, TÜBİTAK ve eTwinning gibi proje faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.
- 5 / 2
Toplantılarda, '43 Adım' Projesi'nin amaçları, uygulama süreçleri ve beklenen kazanımlar anlatıldı. Ayrıca, Avrupa Birliği projeleri, TÜBİTAK ve eTwinning faaliyetlerine nasıl katılım sağlanacağı konusunda teknik bilgilendirmeler yapıldı. Projenin sahada nasıl uygulanacağına dair örnekler de katılımcılarla paylaşıldı.
- 5 / 3
Gediz'deki toplantıya Gediz, Çavdarhisar ve Aslanapa ilçelerinden, Simav'daki toplantıya ise Simav, Pazarlar ve Şaphane ilçelerinden okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Programların açılışını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Topuz gerçekleştirdi. Toplantılar, katılımcıların sorularının cevaplanması ve proje süreçlerine ilişkin değerlendirmelerin yapılmasının ardından sona erdi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 16:16Canik Halk Kütüphanesi'ne yoğun ilgi, Başkan Sandıkçı'dan açıklama
- 16:06Bursa'da motosiklet dükkanında jeneratör yangını paniğe yol açtı
- 15:57Bilecik'te çocuklara yönelik eğitim ve güvenlik faaliyetleri düzenlendi
- 15:48Çanakkale Boğazı'nda dev tanker tehlikesi: Makine arızası paniği
- 15:38Samsun'da güvenliğe dev yatırımlar: Türkiye Yüzyılı'na vurgu










