Kütahya'da bayram pazarı coşkusu başladı

  • 8 / 1 Kütahya'da bayram pazarı coşkusu başladı 0

    Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Kütahya'da geleneksel bayram pazarı hareketliliği gözlemleniyor. Gaybiefendi Mahallesi'ndeki pazar yerinde, bayram alışverişlerini rahat ve ekonomik bir şekilde yapabilmeleri için kurulan pazar, yoğun ilgiyle karşılanıyor.

  • 8 / 2 Kütahya'da bayram pazarı coşkusu başladı 1

    Yaklaşık 250 esnafın tezgah açtığı bu pazarda, bayram hazırlıkları için ihtiyaç duyulan giyim, ayakkabı, çanta, kozmetik, züccaciye, mutfak gereçleri, ev tekstili gibi birçok ürün satışa sunulmuş durumda. Özellikle bayramlık kıyafet alışverişi yapmak isteyen ailelerin pazara gösterdiği yoğun ilgi dikkat çekiyor. Çocuklar için hazırlanan rengarenk bayramlık ürünler de alışveriş yapanların ilgisini çekiyor.

  • 8 / 3 Kütahya'da bayram pazarı coşkusu başladı 2

    Bayram öncesi alışveriş hareketliliği, hem esnafın yüzünü güldürüyor hem de şehir ekonomisine canlılık katıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren pazara gelen vatandaşlar, ürün çeşitliliği ve uygun fiyatlar nedeniyle bayram pazarını tercih ettiklerini belirtiyor. Tezgah açan esnaf Kadir Akkan, Ali Dağlı ve Mehmet Emin Erdoğan, müşterilerin taleplerine göre ürün çeşitliliğini artırarak kaliteli ve ekonomik ürünleri Kütahyalılara sunmaya çalıştıklarını ifade ettiler. Ayrıca, Kütahya Belediyesi Kapalı Halk Pazarı esnafından Güldane Ceylan ve Recep Emer de, bayram alışverişinde çeşitliliği artırmaya ve bütçeye uygun fiyat politikası izlemeye özen gösterdiklerini vurguladılar.

  • 8 / 4 Kütahya'da bayram pazarı coşkusu başladı 3

  • 8 / 5 Kütahya'da bayram pazarı coşkusu başladı 4

  • 8 / 6 Kütahya'da bayram pazarı coşkusu başladı 5

  • 8 / 7 Kütahya'da bayram pazarı coşkusu başladı 6

  • 8 / 8 Kütahya'da bayram pazarı coşkusu başladı 7