Kuşadası'nda sağanak felaketi: Bahçeler göle döndü, ağaçlar sular altında kaldı!
- 6 / 1
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış, hayatı felç etti. Özellikle Davutlar Mahallesi'nde yaşanan sel baskınları sonucunda birçok bahçe göle dönerken, meyve ağaçları da sular altında kaldı.
- 6 / 2
Kuşadası ve Söke başta olmak üzere Aydın'ın batı ilçelerinde etkili olan yağmur, sele neden oldu. Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerinde meydana gelen taşkınlar, araçların sel sularına kapılmasına ve çok sayıda sokak ile caddenin trafiğe kapanmasına yol açtı. Deniz Caddesi üzerindeki meyve bahçeleri adeta birer göle dönüştü. Sel suları, bahçeleri çevreleyen çitleri sökerken, narenciye ve şeftali ağaçları da zarar gördü.
- 6 / 3
Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi'ne bağlı ekipler, su baskını yaşanan bölgelerde yoğun bir çalışma başlattı. Ekipler, hızla selin etkilerini gidermeye çalışırken, önümüzdeki saatlerde de yağışların aralıklarla devam edebileceği uyarısında bulunularak vatandaşların dikkatli olması istendi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 20:01Manisa’da kamu alımlarında verimlilik için önemli buluşma
- 19:52Adilcevaz'da 500 dönümlük arazinin küle döndüğü yangın kontrol altına alındı
- 19:43Sivas'ta motosiklet kazasında ağır yaralanan genç, 21 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti
- 19:33Cesaretiyle kahraman oldu, burnuyla bedel ödedi: 69 yaşındaki adamın inanılmaz hikayesi
- 19:24Milas'taki orman yangınına havadan ve karadan müdahale tüm hızıyla sürüyor











