Kuşadası'nda Büyükler Sonbahar Kupası sona erdi
- 5 / 1
Kuşadası Tenis Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı Büyükler Sonbahar Kupası Türkiye Serisi-2, final karşılaşmalarıyla sona erdi. Türkiye'nin çeşitli illerinden 47 tenisçinin mücadele ettiği turnuvada, kadınlar ve erkekler tekler ile çiftler kategorilerinde şampiyonlar belirlendi.
- 5 / 2
Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından Adana, Ankara, Aydın ve Bursa'da düzenlenen Büyükler Sonbahar Kupası Türkiye Serisi-2'nin Aydın ayağına Kuşadası Tenis Kulübü ev sahipliği yaptı. Kuşadası Belediyesi tarafından Kadınlar Denizi Mahallesi'nde hizmete açılan tesiste 2 Kasım'da başlayan turnuvaya 17 kadın ve 30 erkek tenisçi katıldı. Beş gün süren karşılaşmaların ardından 6 Kasım'da tekler finalleriyle organizasyon tamamlandı. Erkekler teklerde Çınar Gül şampiyon olurken, Sarp Lider Aydın ikinci sırada yer aldı. Kadınlar teklerde ise Ela Andıç birinciliği elde etti, Elif Balım Özdemir ikinci oldu. Erkekler çiftlerde Çınar Gül ve Ateş Batur zirveye çıkarken, Toprak Karakoyunlu ve Rüzgar Karakoyunlu kardeşler ikinci sırayı aldı. Kadınlar çiftlerde Elif Balım Özdemir ve Ela Andıç şampiyonluğu kazanırken, Beyzanur Atmır ve Nehir Duru ikilisi ikinci oldu.
- 5 / 3
Final karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül törenine Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari ve Ayşegül Dağlı ile Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Sarıdedeoğlu ve Emre Fazlılar katıldı. Dereceye giren sporculara kupaları takdim edildi. Ödül töreninde konuşan Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, tenis kulübünün hayata geçirilmesinde Başkan Ömer Günel'in büyük emeği olduğunu belirtti. Suvari, “Başkanımız Ömer Günel’e buradan selam göndermek istiyorum. Çünkü onun gerçekten tenise büyük bir ilgisi vardı ve bu kulübün açılmasında büyük emeği oldu. Keşke o da aramızda olsaydı” dedi. Kuşadası'nın bir turizm kenti olduğunu vurgulayan Suvari, tesisin hem sporculara hem de ilçeyi ziyaret eden turistlere hizmet verdiğini ifade etti. Suvari, “Bu tesis aynı zamanda turizme de hizmet eden bir tesis. Bunun gibi tesisler yapmaya devam edeceğiz. Daha da çoğaltacağız inşallah” diye konuştu.
- 5 / 4
- 5 / 5











