Kumluca Alakır Barajı 3 yıl aradan sonra taştı, üreticiler sevinç içinde
- 6 / 1
Antalya'nın Kumluca ilçesi Çayiçi Mahallesi'nde yer alan Kumluca Alakır Barajı, son yağışların ardından taştı. Üç yıl süren kuraklık döneminin sona ermesiyle baraj suyla doldu ve savaktan akmaya başladı. Bu manzarayı gören vatandaşlar, oluşan görsel güzelliği cep telefonlarıyla görüntüledi.
- 6 / 2
Kumluca Hacıveliler Mahalle Muhtarı Adem Baltacıoğlu, yağışların ardından Alakır Barajı'nın dolduğunu belirtti. Baltacıoğlu, "Dolu savaktan taşıyor. Çok güzel oldu. Bu yıl bereketli yağmurlarımız oldu. Ondan dolayı şükrediyoruz. Doldu diye de suyumuzu çarçur etmeyeceğiz. Üç yıl üst üste kuraklık yaşadık ve onun sıkıntılarını çektik. Ama bu yıl rahmet bol oldu. Bunu en güzel şekilde değerlendirmek için devlet yetkililerimizle birlikte uğraşıyoruz" dedi.
- 6 / 3
Salur Mahallesi'nden Hüseyin İğneli ise, "Maşallah bu yağışlarımız bol oldu. Bol bereketli oldu. Baraj üzerinden taşmaya başladı. Su sıkıntısı yaşamayacağız. Çok güzel. Şükürler olsun" şeklinde konuştu.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!










