Kula'da Ramazan coşkusu: Binlerce kişi aynı sofrada buluştu

  • 5 / 1 Kula'da Ramazan coşkusu: Binlerce kişi aynı sofrada buluştu 0

    Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Kula Kapalı Pazaryeri'nde düzenlediği iftar programı, Ramazan ayının manevi atmosferini doyasıya yaşatmak için binlerce vatandaşı bir araya getirdi.

  • 5 / 2 Kula'da Ramazan coşkusu: Binlerce kişi aynı sofrada buluştu 1

    Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, iftar programında yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren özel bir zaman dilimi olduğunu vurguladı. Deste, "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programları kapsamında bugün Kula’dayız. Ramazan ayının manevi atmosferinde hemşehrilerimizle bir arada olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız da programa katılacaktı ancak geçirdiği soğuk algınlığı nedeniyle bugün aramızda bulunamıyor. Tüm Kula halkına selamlarını iletmemi istedi." dedi.

  • 5 / 3 Kula'da Ramazan coşkusu: Binlerce kişi aynı sofrada buluştu 2

    Kula Kaymakamı Talha Altuntaş ise Ramazan ayının manevi önemine dikkat çekerek, paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma kültürünün bu mübarek ayda daha da güçlendiğini belirtti. Altuntaş, "Ramazan ayı; gönüllerin birleştiği, kardeşliğin pekiştiği müstesna bir zaman dilimidir. Bu sofralar birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesidir." ifadelerini kullandı. İftar programı, Hacivat-Karagöz gösterileri ve çeşitli kültürel etkinliklerle renklendi. Vatandaşlar, düzenlenen bu güzel organizasyon için Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini ileterek, Ramazan ayının manevi iklimini hep birlikte yaşamanın mutluluğunu dile getirdi. Programa Kula Kaymakamı Talha Altuntaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, protokol üyeleri ve çok sayıda Kula sakini katıldı.

  • 5 / 4 Kula'da Ramazan coşkusu: Binlerce kişi aynı sofrada buluştu 3

  • 5 / 5 Kula'da Ramazan coşkusu: Binlerce kişi aynı sofrada buluştu 4