Köyceğiz'deki orman yangını: Binlerce dönüm kül oldu, hayvanlar panikte
- 4 / 1
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Perşembe gecesi başlayan ve üç gün süren orman yangını binlerce dönüm alanı küle çevirdi. Yangın, doğal hayatı da olumsuz etkiledi, birçok hayvanın panik içinde olduğu gözlemlendi.
- 4 / 2
Yangından kurtulan kuşların panik halde uçuşması, felaketin büyüklüğünü gözler önüne serdi. Ateşten etkilenmeyen bir asfalt zemine sığınan bir kaplumbağa ise uzun süre hareketsiz kaldı. Yoldan geçenlerin verdiği suyla rahatlayan kaplumbağa, objektiflere böyle yansıdı. Yangından zarar görmeden kurtulan kaplumbağa, bulunduğu yere bırakıldı.
- 4 / 3
Köyceğiz Akköprü'de başlayıp tüm dağları saran ve iki gün süren yangına 143 arazöz, 122 araç, 20 iş makinesi ve 939 personel karadan, 10 uçak ve 14 helikopter ise havadan müdahale etti. 24 hava aracı ve kara ekiplerinin çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alındı.
- 4 / 4
- 00:00Çin'de ölümcül sel: 21 can kaybı, felaket sürüyor
- 23:52Lüks saat çılgınlığı: Swatch, kapılarını müşterilerine kapattı!
- 23:43Bodrum'da 19 Mayıs coşkusu meydanı doldurdu
- 23:35Başkan Dutlulu’dan gençlere altın nasihatler: 'Diploma yetmez, kendinizi geliştirin!
- 23:25Cebelitarık Tüneli projesinde önemli gelişme: İki kıta birleşiyor










