Kocasinan'da 15 Temmuz ruhu yeniden canlanıyor
- 5 / 1
Kocasinan Belediyesi Çözüm Merkezi, 15 Temmuz hain darbe girişimini anmak için hazırlanan fotoğraf köşesi ile ziyaretçilerini karşılıyor.
- 5 / 2
Belediye hizmet binasına gelen vatandaşlar, 15 Temmuz şehitleri ve gazilerine vefa gösterme amacıyla oluşturulan bu köşeye büyük ilgi gösteriyor. 39 fotoğrafın sergilendiği alanda, o gece Türkiye genelinde çekilen karelerin yanı sıra Kayseri’deki demokrasi nöbetlerine ait görüntüler de yer alıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu etkinliğin önemini vurgulayarak, 15 Temmuz’un unutulmaması gerektiğine dikkat çekti.
- 5 / 3
Başkan Çolakbayrakdar, “Bin yıldır bu toprakları vatan yapan aziz milletimiz; Malazgirt’te, Çanakkale’de ve Dumlupınar’da düşmana nasıl ‘dur’ demişse, o gece de aynı ruh ve duygu seliyle teröristlere ‘dur’ demiştir. Rabbimden duamız, bir daha böyle kara günlerin yaşanmamasıdır. Bizler, birlik ve beraberlik içerisinde, vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin birliği için tek yürek olarak yaşamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 12:54Bursa''da yürekler ağza geldi: Otluk alandaki yangın ormana sıçradı, ekipler seferber!
- 12:45Muğla'da yangınla mücadelede tüm ekipler seferber oldu
- 12:34Tekstil sektörü bankacılıkta negatif ayrımcılığa uğruyor mu? Kasapoğlu'ndan çarpıcı iddia!
- 12:24Bozdoğan'da 15 Temmuz Anma Programı coşkuyla devam ediyor
- 12:1415 Temmuz şehitleri Aydın'da anıldı: Demokrasiye bağlılık vurgusu











