Koçarlı'ya 4,2 milyon liralık su yatırımı: Hacıhamzalar'ın altyapısı yenileniyor
- 5 / 1
Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Koçarlı ilçesine bağlı Hacıhamzalar Mahallesi'nin içme suyu altyapısı için önemli bir adım atıldı. Bin 250 metrelik içme suyu hattının yenilenmesini kapsayan bu yatırımın maliyeti 4 milyon 200 bin lirayı buluyor.
- 5 / 2
Kent genelinde altyapı yatırımlarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla Hacıhamzalar Mahallesi'nde başlatılan yenileme çalışmaları, bölgeye uzun yıllar boyunca kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlamayı hedefliyor. Bu proje ile mahallenin mevcut altyapısı modernize edilerek geleceğe taşınacak.
- 5 / 3
Başkan Çerçioğlu, Aydın'ın 17 ilçesinin tamamında yatırımların hız kesmeden devam ettiğini ve halkın ihtiyaçlarına yönelik projelerin eş zamanlı olarak hayata geçirildiğini vurguladı. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Hacıhamzalar sakinleri ise, Başkan Çerçioğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 03:28Bokaro'da yer altından gaz çıkışı ve alevler devam ediyor
- 03:19Yellowstone havuzunun rengi para ve çöp yüzünden değişti
- 03:09Putin, savaş gazilerini parlamentoya sokuyor
- 02:5980 bin hektar arazi çalıntı suyla sulanmış
- 02:50İki yapı market zinciri iflas etti, mağazalarda tasfiye satışları başladı












