Kocaelispor'un geleceği için altyapıya büyük yatırım: Vinsan tesisleri yenilendi
- 10 / 1
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaelispor'un geleceğini şekillendirmek için altyapı yatırımlarına hız verdi. Bu kapsamda yenilenen Vinsan Altyapı Tesisleri, düzenlenen törenle tanıtıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 'İnşallah temmuz ayında da Kocaelispor’un asıl tesislerini açmayı planlıyoruz' açıklamasını yaparak kulübün altyapısına verilen desteği vurguladı.
- 10 / 2
Toplam 3 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen tesis, Kocaelispor altyapısına modern imkanlar sunuyor. Tesis bünyesinde 63x49 metre ölçülerinde sentetik çim saha, ilave tribünler ve prefabrik sosyal tesis binası yer alıyor. Sosyal alanlarda soyunma odaları, duşlar, fitness salonu, idari bina, misafirhane, çamaşırhane ve malzeme odaları bulunuyor. Bu tesisler, genç sporculara profesyonel bir çalışma ortamı sağlamayı amaçlıyor.
- 10 / 3
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, altyapının kulüpler için hayati önem taşıdığını belirterek, 'Kulüpler altyapısı güçlendikçe üst yapıları da o oranda güçleniyor' dedi. Durul, Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı 'büyük bir şans' olarak nitelendirerek, hem maddi hem manevi desteklerinden ötürü teşekkür etti. Altyapı Sorumlusu Rafet Kırgız ise Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Altyapı Yönetim Kurulu kurduklarını ifade etti ve 'Önce insan diyoruz, sonra sporcu' sözleriyle eğitim felsefelerini özetledi.
- 10 / 4
Belediye Başkanı Büyükakın, sürdürülebilir başarının dışarıdan oyuncu transferiyle değil, altyapıdan yetişen yerli oyuncularla mümkün olduğunu vurguladı. 'Dökme suyla değirmen dönmez' diyerek altyapının önemine işaret eden Büyükakın, Kocaeli'nin sporcu yetiştirme potansiyeline dikkat çekti. 'Bu şehir kendi yağıyla bile kavrulur' ifadesini kullanan Büyükakın, altyapıyı bir binanın temeline veya ağacın köklerine benzetti ve sistemli çalışmanın gerekliliğini anlattı.
- 10 / 5
- 10 / 6
- 10 / 7
- 10 / 8
- 10 / 9
- 10 / 10
- 20:36Balıkesir'de mezuniyet coşkusu: 157 öğrenci kep attı
- 20:26Bayındır'da uyuşturucu ağlarına şafak baskını: 3 kişi emniyette
- 20:16Kırım Kongo Kanamalı Ateşi ölümlerinde dikkat çeken bulgu: Kene izine rastlanmadı
- 20:05Silifke'de park halindeki araçlar kamyonun gazabından kurtulamadı: Büyük facia ucuz atlatıldı!
- 19:55Taşacak Bu Deniz dizisinde Fatih Furtuna için yarış başladı











