Kırıkkale'de yoğun trafik: 43 ilin geçiş güzergahında hafta sonu tatili dönüşü
- 5 / 1
Hafta sonu tatilinin ardından, 43 ilin geçiş güzergahındaki Kırıkkale'de yoğun bir trafik yaşandı. Kırıkkale-Ankara D200 kara yolu üzerindeki Yahşihan ilçesinde araçlar yavaş ilerleyerek, bazı noktalarda trafik akışı tamamen durma noktasına geldi.
- 5 / 2
Yoğunluğun sebebi olarak, 1 Eylül'de başlayan anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin uyum haftası eğitiminin bitişi ve tatilden dönen ailelerin okul hazırlıkları gösterildi. Havadan çekilen görüntüler, karayollarındaki yoğunluğu net bir şekilde ortaya koydu.
- 5 / 3
Yoğunluğun yaşandığı bölgelerde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri trafik akışını düzenlemek için görev aldı. Tatilden dönen vatandaşların oluşturduğu trafik yoğunluğu, Kırıkkale'nin ulaşımda önemli bir geçiş noktası olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 23:18Macaristan'da siyasi deprem: Başbakan, Cumhurbaşkanı'nın ipini çekiyor
- 23:09Bilecik’te haşerelere karşı kapsamlı ilaçlama çalışması
- 23:00Fenerbahçe'den bomba transfer: Mason Greenwood İstanbul'a geliyor!
- 22:51İsrail, Ben Gurion Havalimanı'nda ABD askeri uçaklarına yasak getirdi
- 22:42Sağlıkçıların kabusu: Çöp kavgası, iki acil tıp teknisyeni hastanelik oldu!










