Kırıkkale'de silahlı kavga: 19 yaşındaki genç yaralandı
- 4 / 1
Kırıkkale'nin Yuva Mahallesi Vatan Caddesi'nde gece saatlerinde meydana gelen silahlı kavgada, 19 yaşında bir genç bacağından yaralandı.
- 4 / 2
A.Ş. ve A.Y. ile aralarında husumet bulunan R.Ü. arasında henüz sebebi bilinmeyen bir tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü ve A.Ş., R.Ü.'yü tabancayla iki el ateş ederek sağ bacağından yaraladı.
- 4 / 3
112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Silahlı kavgaya karışan A.Ş. ve A.Y. ise Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
- 4 / 4
- 19:24Milas'taki orman yangınına havadan ve karadan müdahale tüm hızıyla sürüyor
- 19:1415 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe kontrol ağı: 'Askerlere direnmeyin' talimatından algı operasyonuna uzanan şok gerçekler
- 19:04Bursa itfaiyesi, Haziran ayında 2 bin 749 olaya müdahale etti
- 18:55Elazığspor şampiyonluk için sahaya iniyor: Hazırlıklar başlıyor
- 18:46Aksakallı, şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti: '15 Temmuz, tarihi bir dönüm noktasıdır











