Kıraathaneden sızan dumanla zehirlenen anne ve çocukları hastanelik oldu
- 3 / 1
Eskişehir'de meydana gelen olayda, bir apartmanın alt katındaki kıraathaneden sızdığı iddia edilen karbonmonoksit gazından etkilenen anne ve iki çocuğu hastaneye kaldırıldı. Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi Erdoğdu Sokak'ta yaşanan olayda, doğalgazlı bir apartmanın birinci katında ikamet eden 3 çocuk annesi Ayten U.D. (40), sabah saatlerinde dairesini saran dumandan rahatsızlanarak komşusuna durumu bildirdi.
- 3 / 2
Öğleden sonra fenalaşan ve yarı baygınlık geçiren anne, komşusunun ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İddialara göre, apartmanın hemen altında bulunan ve soba ile ısıtılan kıraathanenin bacasından sızan karbonmonoksit gazı, üst katlardaki dairelere yayıldı. Bu durumdan etkilenen anne Ayten U.D. ile 8 yaşındaki ikiz çocukları M.D. ve A.D.
- 3 / 3
Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye getirilen çocukların durumunun iyi olduğu, annenin ise durumunun kısmen ciddi olduğu öğrenildi. Anne ve çocuklarının tedavisi hastanede devam ederken, olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı.
- 10:39Ege Üniversitesi'nde veri biliminin geleceği tartışıldı
- 10:29Belediyenin ihmali kaderi oldu: Engelli evladıyla perişan anne isyan etti!
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı










