Kimliksiz kaçış, polise küfürler: Aydın'da tansiyon yükseldi

  • 4 / 1 Kimliksiz kaçış, polise küfürler: Aydın'da tansiyon yükseldi 0

    Aydın'ın Efeler ilçesi Atatürk Kent Meydanı'nda yaşanan olayda, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir kadın, çevredekilere rahatsızlık vermesi üzerine polis müdahalesiyle karşılaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine kimlik göstermek istemeyen şahıs, kaçmaya başlayınca kısa süreli bir kovalamaca yaşandı.

  • 4 / 2 Kimliksiz kaçış, polise küfürler: Aydın'da tansiyon yükseldi 1

    Polis ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen kaçışını sürdüren kadın, yaklaşık 250 metrelik bir takibin ardından Gençlik Caddesi üzerinde yakalandı. Gözaltı işlemleri sırasında polislere hakaret ve küfür ettiği iddia edilen şahıs, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

  • 4 / 3 Kimliksiz kaçış, polise küfürler: Aydın'da tansiyon yükseldi 2

    Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadın, polisin müdahalesi sırasında direniş göstererek kaçmaya çalıştı. Bu durum, polis ekiplerine zor anlar yaşatırken, yaşanan kovalamaca ve sonrasında yaşananlar merak konusu oldu. Kadının neden böyle davrandığı ve yaşadığı sorunların detayları hakkında bilgi verilmedi.

  • 4 / 4 Kimliksiz kaçış, polise küfürler: Aydın'da tansiyon yükseldi 3