Kiev bombalandı: 3 ölü, 11 yaralı
- 6 / 1
Kiev şehri bu sabah Rus saldırılarıyla karşı karşıya kaldı. Ukrayna Başbakanı Yulia Sviridenko, savaşın başlangıcından bu yana ilk kez bir hükümet binasının Rus saldırısında hasar gördüğünü duyurdu. Pecherskyi bölgesinde bulunan hükümet binasında yangın çıktığını Kiev'in askeri yönetim şefi Timur Tkachenko açıkladı.
- 6 / 2
Ülke genelinde hava sirenleri çalarken, Ukraynalı yetkililer Rusya'nın hem batı hem de doğudaki yüksek binaları hedef alan drone saldırıları düzenlediğini belirtti. Kiev Belediye Başkanı Vitali Kliçko, Telegram üzerinden yaptığı açıklamada, saldırılar sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 11 kişinin de yaralandığını bildirdi. Acil Durum Servisi de çok sayıda yüksek binanın hasar gördüğünü duyurdu.
- 6 / 3
Ukrayna Başbakanı Yulia Sviridenko, 'Savaş boyunca ilk kez Ukrayna hükümetinin bir ana binası, düşman saldırısıyla hasar gördü' dedi ve itfaiyecilerin yangını söndürmek için çalıştığını ekledi. Güneydoğudaki Sumi bölgesinde de saldırılar yaşandı. Bölgenin askeri valisi Oleg Grigorov, Putivil kasabasına yapılan saldırıda bir kişinin hayatını kaybettiğini, 9 yaşındaki bir çocuk dahil çok sayıda kişinin yaralandığını açıkladı. Zaporijya'da ise askeri yönetim şefi Ivan Fedorov, en az 15 kişinin yaralandığını duyurdu. Rusya-Ukrayna Savaşı, 24 Şubat 2022'den beri devam ediyor. ABD Başkanı Donald Trump'ın öncülük ettiği barış görüşmelerinde ise henüz bir ilerleme kaydedilemedi. Rus güçleri, Ukrayna'nın toplamda 20 şehrini işgal altında tutuyor.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 20:40Muğlaspor, dayanıklılık testinden başarıyla geçti
- 20:31Algida kamyoneti devrildi, dondurmalar yola saçıldı: 1 yaralı
- 20:21İnegöl'de rögara düşen keçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı
- 20:11Sıcak çarpması ölümcül olabilir: Acilci doktorun hayati uyarıları!
- 20:01Manisa’da kamu alımlarında verimlilik için önemli buluşma










