Kestel'de Mevlânâ'nın 752. vuslat yıldönümü coşkuyla anıldı
- 4 / 1
Kestel Belediyesi, Hazreti Mevlânâ'nın 752. vuslat yıldönümü dolayısıyla anlamlı bir anma programı düzenleyerek Bursalıları bir araya getirdi.
- 4 / 2
Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Gecede, Mevlânâ'nın insanlığa bıraktığı sevgi, hoşgörü ve birlik mesajları bir kez daha hatırlandı.
- 4 / 3
Programın açılışında konuşan Prof. Dr. Nurullah Genç, "Şeb-i Aruz'un vuslatının 752. seneyi devriyesinde Hazreti Mevlânâ için düzenlenmiş bir programda bulunmak bizim için de onur kaynağıdır. Bizi bu programa davet edenlere, burada görmek isteyenlere ve sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.
- 4 / 4
Konuşmanın ardından, salonda yapılan gösterilerle katılımcılar, mevlevî geleneğinin asırlardır taşıdığı manevi mirası yakından hissetti. Programın sonunda, Kestel Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Selman Özkan, bu tür kültürel ve manevi etkinliklerin devam edeceğini belirterek katılımcılara çiçek takdim etti.
- 21:59Denizli'de Güney ilçesine 9 milyonluk modern içme suyu yatırımı
- 21:50Petrol fiyatları yine coştu: Brent 110 doları aşarak piyasaları salladı!
- 21:41Gana Yatırım Kurulu Başkanı, Türkiye ile işbirliğini güçlendirmek için Ankara'da
- 21:31Küçükçekmece'de kader anı: Binadan kopan dev parçalar sokağa düştü, faciadan dönüldü
- 21:21Aziz Yıldırım, İzmir'de kongre üyeleriyle buluştu: 'Şampiyonluk her şeyin ilacı










