Kestel'de fabrikalar için hidrojenli filtrasyon sistemi devreye giriyor
- 5 / 1
Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, ilçenin en büyük sorunlarından biri olan hava kirliliği ile mücadele için önemli bir adım attıklarını duyurdu.
- 5 / 2
Başkan Erol, Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi’nde bu ay hidrojenli hibrit filtrasyon sisteminin kurulacağını belirterek, sistemin başarılı olması durumunda Türkiye’de diğer ilçelere ve illere örnek olacağını ifade etti. Hava kirliliği ile ilgili somut adımlar attıklarını vurgulayan Erol, sanayicilerin de çözüm sürecine destek vermeye başladığını söyledi.
- 5 / 3
Erol, 2025 yılında çevreyle ilgili en büyük cezaların yazıldığı bir dönem yaşandığını belirterek, 2026 yılında yeni bir sistem kuracaklarını duyurdu. Bursa Valiliği koordinasyonunda yürütülen çalışmalara dikkat çeken Erol, hidrojenli filtrasyon sisteminin prototipinin olumlu sonuçlar verdiğini ve projenin hayata geçirileceğini açıkladı. Kestel ve diğer OSB’lerdeki fabrika bacalarının bu sistemi kullanacağına dikkat çekti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 17:54Altın madencileri 20 yılın en ucuz fırsatı mı? Bank of America'dan çarpıcı analiz
- 17:44Denizli Büyükşehir, temiz bir gelecek için yatırımlara hız verdi
- 17:34Hamsu Köprüsü yakınındaki orman yangını büyümeden söndürüldü
- 17:24Murat Bakır'dan 15 Temmuz mesajı: 'Hiçbir güç millet iradesini esir alamaz
- 17:1240 yıllık dev mobilya zinciri kepenk indiriyor: Son 2 gün!











