Kepez'de ev kütüphaneleri ödüllendirildi, genç okurlar parladı
- 3 / 1
Kepez Belediyesi, 'Akdeniz Kültür ve Edebiyat Başkenti Kepez' projesi kapsamında kitap okuma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediği 'Antalya'nın En İyi Ev Kütüphanesi' yarışmasında dereceye girenleri belirledi. Ödül töreni, Kepez Kitap Fuarı'nın açılışında gerçekleştirildi.
- 3 / 2
Antalya genelindeki kitapseverlerin evlerinde oluşturduğu kütüphaneler, jüri tarafından yerinde incelenerek değerlendirildi. Yarışmada, en az 500 basılı kitaba sahip olma şartı aranırken; koleksiyonun niteliği, tematik bütünlüğü, kullanım sıklığı ve kütüphanenin kuruluş hikayesi gibi unsurlar öne çıkarıldı. Jüri üyelerinin titiz değerlendirmeleri sonucunda en iyi ev kütüphaneleri belirlendi.
- 3 / 3
Ödül töreninde, yaşlarıyla dikkat çeken 5 yaşındaki Zeynep Keleş ve 12 yaşındaki Verda Pakize Balcı, yarışma dışı değerlendirilerek 'Umut Vadeden Kütüphaneci' ödülüne layık görüldü. Genç okurların ödüllerini eğitimci-yazar Ahmet Şerif İzgören takdim etti. Mansiyon ödülünü Nilgün Sever, üçüncülük ödülünü Savaş Yıldız aldı. İkincilik ödülü Ceyda Baykan ve Kubilay Küşüm arasında paylaştırılırken, birincilik ödülü Mustafa Şanlı'ya verildi.
- 22:25TMSF'nin iki kulübü yönetme yetkisi yok: MHP'li vekilden çarpıcı iddia
- 22:17Mehmet Şimşek'ten kritik açıklama: Türkiye'deki kripto ATM'leri yasaklandı
- 22:07Yamaca tırmanırken kayıp yuvarlanan ayı, yoldan geçen sürücüyü güldürdü
- 21:59Denizli'de Güney ilçesine 9 milyonluk modern içme suyu yatırımı
- 21:50Petrol fiyatları yine coştu: Brent 110 doları aşarak piyasaları salladı!










