Kemeraltı esnafı isyanda: Otopark sorunu kepenkleri vurdu!
- 3 / 1
İzmir'in kalbi Kemeraltı Çarşısı'nda yıllardır süregelen otopark sorunu, esnafı kepenk indirmeye zorladı. Tarihi çarşının sakinleri, müşteri kaybı ve lojistik sıkıntılar nedeniyle artık dayanamayacaklarını belirterek eyleme geçti.
- 3 / 2
Sabah saatlerinde dükkanlarını açmayan veya kepenklerini sembolik olarak indiren esnaf, bölgedeki otopark alanlarının yetersizliğine dikkat çekti. Çarşı genelinde yankılanan bu protesto, sorunun ne denli ciddi boyutlara ulaştığının bir göstergesiydi. Esnaf, sadece ticaret yapmak istediklerini, ancak müşterilerinin araçlarını park edemediği, hatta lojistik araçlarının bile giremediği bir ortamda ayakta kalmalarının imkansız olduğunu vurguladılar.
- 3 / 3
Kemeraltı Çarşı Esnaf Koruma Derneği Başkanı Zafer Bilici, meslek odası temsilcileriyle birlikte otopark alanının önünde toplandı. Siyah kurdeleler ve "Otoparkımızı geri istiyoruz" pankartlarıyla seslerini duyurmaya çalışan grup adına konuşan Bilici, "Bugün indirdiğimiz bu kepenkler, yetkililere son uyarımızdır" diyerek duruma tepki gösterdi. Eyleme Kuyumcular Odası ve Terziler Odası başkanları da destek verirken, sivil toplum kuruluşları da protestoya katıldı. Çözüm bulunana kadar benzer eylemlerin devam edeceği belirtildi.
- 17:34İzbeton davasında ikinci duruşma gerilimli geçti
- 17:25Bursaspor'dan şampiyonluk ateşi: Futbolculara dev prim kampanyası!
- 17:15Bodrum'da temizlik seferberliği yeniden başlatıldı
- 17:05153 bin liralık 'sabah öderim' oyunu: Muavin ortadan kayboldu
- 16:56Malatya, cazibe merkezi olma yolunda önemli adımlar atıyor










