Keçiören'de Atatürk'e saygı dolu mevlit töreni gerçekleşti

  • 3 / 1 Keçiören'de Atatürk'e saygı dolu mevlit töreni gerçekleşti 0

    Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 87'nci yılında Keçiören Belediyesi tarafından İncirli Merkez Camii'nde düzenlenen mevlit programıyla anıldı.

  • 3 / 2 Keçiören'de Atatürk'e saygı dolu mevlit töreni gerçekleşti 1

    Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitler için dualar edildi. Mevlit programının ardından, Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan ve CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, katılımcılara lokma ikramında bulundu.

  • 3 / 3 Keçiören'de Atatürk'e saygı dolu mevlit töreni gerçekleşti 2

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk için düzenlenen mevlit, akşam namazının ardından cemaatin katılımıyla gerçekleştirildi. Programda duygusal anlar yaşanırken, vatandaşlar bu tür etkinliklerin milli birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’a teşekkür ettiler. Özarslan, Atatürk'ü yalnızca bir devlet adamı olarak değil, bu millete hizmet etmiş bir lider olarak hatırlamak gerektiğinin altını çizdi.